Головна Новини Світ Росія Путін вирішив відновити в Росії традицію Третього рейху: про що йде мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив відновити в Росії традицію Третього рейху: про що йде мова

Для патріотичного виховання Путін погодив застосування девізу, який використовували нацисти

14 лютого 2024, 19:35
Поділіться публікацією:

Російський президент Путін доручив організувати в Росії проведення спеціального конкурсу для наставників "Бути, а не здаватися!". Саме під таким гаслом у нацистській Німеччині працювала мережа націонал-політичних навчальних закладів, в яких готувалися кадри для НСДАП та СС. Таку заяву зробив журналіст та блогер Денис Казанський у своєму дописі в Telegram.

Путін вирішив відновити в Росії традицію Третього рейху: про що йде мова

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Організувати загальноросійський конкурс наставників "Бути, а не здаватися!", спрямований на широке залучення громадян у патріотичне виховання", — йдеться у переліку доручень Путіна.

Новий пропагандистський документ вже опублікували на сайті Кремля. Його було підписано за підсумками засідання Держради у грудні 2023 року.

“Все б нічого, але це вже було. І ви не повірите де – у Третьому Рейху. Після приходу до влади нацисти створили у Німеччині систему націонал-політичних навчальних закладів (NPEA), де проходили підготовку кадри НСДАП та СС. І девізом NPEA було саме гасло "Mehr sein als scheinen". Тобто "Бути, а не здаватися". Випускники-есесівці отримували кинджали та значки саме з цим девізом”, — написав Денис Казанський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що голова Пентагона різко звернувся до ПутінаНа засіданні Остін підкреслив, що Україна ось уже майже два роки бореться з повномасштабним вторгненням Росії. За його словами, Путін, розпочавши немотивовану агресію, хотів звинуватити у війні саме Україну. Проте, як відзначив Остін, він помилився в своїх розрахунках та очікуваннях. 

Окрім того, глава Пентагону підкреслив, що США продовжать підтримувати принципову боротьбу України проти путінської імперської агресії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини