Головна Новини Світ Росія Путін визнав, що в РФ не все йде за планом «на українському напрямку»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін визнав, що в РФ не все йде за планом «на українському напрямку»

Путін зізнався, що Росія зіткнулася із «кризою» на «українському напрямку»

19 серпня 2024, 18:15
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін змушений був визнати, що у РФ не все йде добре в Україні. Більше того, він навіть заговорив про кризу у війні проти України. Як відзначає Azertag, про це він сказав під час зустрічі із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.

Путін визнав, що в РФ не все йде за планом «на українському напрямку»

Володимир Путін

"Ясно і всім добре відомо, що і Росія стикається з кризами, зокрема й насамперед, звичайно, на українському напрямку", — сказав кремлівський диктатора.

Після цього Путін вирішив прокоментувати ситуацію на Південному Кавказі.

"Історична причетність Росії до ситуації на Південному Кавказі, та й протягом останніх кількох років, диктує нам необхідність участі у цих подіях. Звичайно ж, в тій частині, в якій цього вимагають сторони", — відзначив кремлівський диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Росії, дійсно, не все добре йде в Україні. Навіть у Донецькій області, яку Путін наказав своїм військовим захопити повністю. Так, у цьому регіоні російські війська просуваються, але ціною неймовірних страт особового складу і техніки. Як відзначив військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, поки на Покровському напрямку за тиждень окупаційні війська пройшли 2-3 км, Сили оборони в Курській області проходять 2-3 км на добу.

При цьому західні ЗМІ повідомляють, що вже восени РФ може планувати контрнаступ у Курській області і для цього їй потрібно 50 тис. військових. Але правда в тому, кажуть експерти, стільки людей у РФ немає. Щоб їх зібрати, потрібно перекидати військових із фронту в Україні, при чому мова йде про велику кількість окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини