Головна Новини Світ Росія Путін влаштував ядерну істерію під час візиту Сі в ЄС. Як відреагує Китай
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін влаштував ядерну істерію під час візиту Сі в ЄС. Як відреагує Китай

Терористична Росія влаштувала чергову ядерну істерію якраз під час візиту президента Китаю Сі Цзиньпіна в Європу. Як відзначив колишній посол Україні в США Валерій Чалий, КНР навряд сподобається нові погрози РФ

6 травня 2024, 20:32
Поділіться публікацією:

Російські погрози ядерною зброєю під час "миротворчого" візиту очільника Китаю Сі Цзіньпіна до Європи навряд чи йому сподобаються, вважає колишній посол України в США Валерій Чалий.

Путін влаштував ядерну істерію під час візиту Сі в ЄС. Як відреагує Китай

Володимир Путін

"Здається – це істеричний привіт із Кремля",
- відзначив Чалий.

При цьому дипломат нагадав, що у Китаю є ядерна доктрина – “не використовувати першим”.

"Спроба використання росіянами хоча б одного заряду тактичної ядерної зброї призведе до втрати ними Китаю. Втрата Китаю – до підсилення нейтралізації агресора і до його поразки",
- заявив Чалий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія розпочала чергову хвилю ядерних погроз. Наприклад, в Міноборони країни-агресора повідомили, що диктатор Володимир Путін доручив провести навчання із використання тактичної ядерної зброї. Після цього речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що таким чином Росія реагує на "ескалацію" у війні з Україною, яку терористи вважають небезпечною. Так, наприклад, Пєскову не подобається, що Британія дозволила Києву бити її зброєю по території РФ. Окрім того, терористичну Росію лякають заяви із Франції та Сполучених Штатів із приводу того, що країни можуть ввести в Україну свій військовий контингент за певних обставин.

Втім, експерти підкреслюють, що з початку повномасштабного вторгнення Росія вже майже чотири десятки раз лякала світ використанням ядерної зброї. При цьому вони відзначають, що диктатор Володимир Путін є боягузом і не піде на застосування ядерної зброї. Притримується такої думки і в українській розвідці. Там підкреслили, що в чергових погрозах немає нічого нового, це – просто слова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини