Головна Новини Світ Росія Путін вніс на ратифікацію в Думу договір про військовий союз із КНДР: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вніс на ратифікацію в Думу договір про військовий союз із КНДР: що це означає

Договір був підписаний двома диктаторами ще в червні.

14 жовтня 2024, 21:37
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін направив до Державної Думи законопроєкт, який передбачає ратифікацію договору про стратегічне партнерство з Північною Кореєю. Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема "РИА Новости".

Путін вніс на ратифікацію в Думу договір про військовий союз із КНДР: що це означає

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Згідно з інформацією, поданою виданням, договір передбачає всеосяжне партнерство між Росією та КНДР, однак на цей момент додаткові деталі щодо змісту угоди або її можливих наслідків не оприлюднюються.

 "Путін вніс до Держдуми проєкт про ратифікацію Договору про всеосяжне стратегічне партнерство між РФ і КНДР", — пише "РИА Новости".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військові КНДР воюють на боці РФ Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні наприкінці 963-го дня війни повідомив про зростання співпраці між Росією та Північною Кореєю, яка тепер охоплює не лише передачу зброї, а й військових з КНДР. Він наголосив, що це новий рівень підтримки, який Росія отримує від Пхеньяна.

Зеленський також підкреслив, що Україна потребує більшої міжнародної підтримки, особливо у військовій сфері, щоб ефективніше протистояти агресору. Він зазначив, що надання Україні більш далекобійної зброї та збільшення постачання військової техніки допоможе підсилити тиск на Росію, що є критичним для стримування агресії та запобігання подальшій ескалації конфлікту.

Президент підкреслив, що справжній мир може бути досягнутий лише за допомогою сили, і висловив сподівання на швидке ухвалення рішень щодо підтримки України з боку міжнародних партнерів. Наступний тиждень буде присвячений активній роботі з партнерами та лідерами для забезпечення необхідної допомоги для фронту.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини