Головна Новини Світ Росія Путін вперше особисто прокоментував пропозицію Зеленського зустрітися на Донбасі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше особисто прокоментував пропозицію Зеленського зустрітися на Донбасі (ВІДЕО)

Президент РФ вважає, що для врегулювання ситуації на Донбасі Зеленський повинен спілкуватися не з ним

22 квітня 2021, 18:58
Поділіться публікацією:

Українське та світове суспільство вже не першу добу бурхливо обговорює пропозицію президента Володимира Зеленського про особисту зустріч із очільником Російської Федерації. Однак якщо раніше в Кремлі обходилися досить розпливчастими формулюваннями, то в четвер, 22 квітня, Володимир Путін особисто прокоментував подібну ідею, повідомляють "РИА Новости".

Путін вперше особисто прокоментував пропозицію Зеленського зустрітися на Донбасі (ВІДЕО)

Путін вважає, що про Донбас слід говорити із т.зв. "Л-ДНР". Фото: РИА Новости

Свою позицію політик представив під час ділової зустрічі із самопроголошеним главою Республіки Білорусь Олександром Лукашенком.

На думку російського президента, Зеленський повинен говорити про Донбас не з представниками РФ. Путін упевнений, що будь-які переговори про закінчення війни українського уряду слід вести з керівництвом невизнаних республік в ОРДЛО.

Політик вважає, що лише в так званих "Л-ДНР" Володимиру Зеленському можуть дати необхідні відповіді. Для цього, за його словами, український президент повинен зустрітися з Денисом Пушиліним і Леонідом Пасічником — очільниками невизнаних світом республік.

Лише після цього, підкреслює Путін, можуть початися певні переговори по Донбасу з Росією.

При цьому, за словами глави РФ, якщо український уряд захоче налагодити дипломатичні відносини між країнами загалом, то Зеленського з радістю приймуть у Кремлі.

Путін говорить, що з боку України було здійснено низку кроків, які ці самі українсько-російські відносини і зруйнували. Політик стверджує, що РФ така поведінка дуже засмучує.

До слова, щодо теми Донбасу Володимир Путін, як і раніше, дотримується позиції "внутрішнього конфлікту України". Росію ж він називає в цьому випадку "третьою стороною", яка може лише забезпечувати якісь консультацій із вказаного питання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які небезпеки, на думку дипломата Костянтина Єлісєєва, несе пропозиція зустрічі від Зеленського Путіну.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому Леонід Кравчук вважає, що Путін перебуває в непростому становищі через ідеї Зеленського зустрітися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/93477
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини