Головна Новини Світ Росія Путін вперше сам накреслив «червоні лінії»: як Захід може загнати його у пастку
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше сам накреслив «червоні лінії»: як Захід може загнати його у пастку

Путіна можна підловити на обіцянці бити по країнам НАТО, що обернеться для нього катастрофою

13 вересня 2024, 11:39 comments1259
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін досить чітко прокреслив "червону лінію" щодо застосування Україною ракет Storm Shadow та ATACMS по території РФ, каже російський опозиційний журналіст Іван Яковина.

Путін вперше сам накреслив «червоні лінії»: як Захід може загнати його у пастку

Володимир Путін

"Йдеться про те, щоб ухвалити рішення про те, що країни НАТО безпосередньо беруть участь у військовому конфлікті чи ні", — заявив Путін.

На думку диктатора, якщо ухвалять рішення, це "змінить саму суть, природу конфлікту", і це означатиме, що країни НАТО воюють з Росією.

На думку Яковини, дуже добре, що Путін зробив таку заяву.

"Тепер, коли відповідних ударів буде завдано, доведеться йому бити по країнах НАТО. Тут місця для маневрів не залишається. Ну, а наслідки можливих ударів по НАТО для РФ будуть катастрофічними", — каже Яковіна.

На його думку, дуже важливо, щоб зараз американці та британці в останній момент не злякалися та не передумали.

"Потрібно, щоб вони відкрито та однозначно перетнули "червону лінію", яку особисто Путін вперше за всю війну провів публічно та недвозначно. (До цього лише Медведєв тощо гобліни з такими заявами виступали). Дуже важливо показати йому (і всьому світу), що ця "червона лінія" нічого не варта, що для цивілізованого світу загрози Путіна більше не мають значення", — каже Яковіна.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що незважаючи на те, що Кремль продовжує робити впевнений вигляд, заявляючи, що він не відмовиться від своїх цілей у війні проти України, можливе рішення західних партнерів Києва щодо ударів углиб території РФ серйозно непокоїть російського диктатора Володимира. Путіна. Він уже попередив Великобританію та США, що вони "воюватимуть" з Росією, якщо дозволять Україні використовувати ракети великої дальності для ударів по цілях у його країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини