Головна Новини Світ Росія Путін вперше відреагував на вибух на Кримському мосту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше відреагував на вибух на Кримському мосту (ВІДЕО)

Кримський міст є одним з головних уособлень путінського режиму в Росії

9 жовтня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля заявив, що вибух на Кримському мосту є "терактом", що нібито спрямований на руйнування російської інфраструктури". Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву президента Росії Володимира Путіна.

Путін вперше відреагував на вибух на Кримському мосту (ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Як ви щойно доповіли, сумнівів немає. Це теракт, спрямований на руйнування критично важливої громадянської інфраструктури Російської Федерації", — заявив російський президент у ході зустрічі з головою Слідчого комітету РФ Олександром Бастрикіним.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як відреагували у Києві та Москві на підрив Кримського мосту – що варто чекати далі. Керівник політико-правових програм в Українському центрі суспільного розвитку Ігор Рейтерович вважає, що у РФ ключовим трендом залишається розгубленість. За його словами, символізм підриву Кримського мосту завдав колосальної шкоди російській владі загалом і Путіну зокрема. Його знову починають "покусувати" і критикувати радикальніші особи, які вважають, що Росія неправильно воює. Експерт вважає, що українська позиція має бути такою, якою вона стала ближчою до вчорашнього вечора. А саме – мінімум коментарів щодо можливої причетності України до того, що сталося з Кримським мостом. Максимум – розкручування історії щодо внутрішніх "терок" серед російських силовиків та спецслужб. Позиція наших спецслужб та Міноборони щодо удару по Кримському мосту має бути, на думку експерта, дуже простою – максимум іронії, сарказму, але без будь-якої прив'язки України до того, що трапилося. За словами магістра державного управління, політолога, соціолога Володимира Волі, Україна і РФ мають різні версії того, як стався підрив мосту і хто за цим стоїть.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини