Головна Новини Світ Росія Путін вперше за пів року може виїхати з Росії: Кремль назвав країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вперше за пів року може виїхати з Росії: Кремль назвав країну

У Кремлі підтвердили підготовку до можливого візиту Путіна в іншу країну.

31 травня 2023, 17:33 comments1512
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін під час телефонної розмови привітав турецького колегу Реджепа Ердогана з перемогою на виборах та обговорив можливу зустріч. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін вперше за пів року може виїхати з Росії: Кремль назвав країну

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Турецька газета Hürriyet оголосила, що Володимир Зеленський та Володимир Путін один за одним відвідають президента Туреччини Реджепа Ердогана після його інавгурації. У Кремлі підтвердили факт розмови про зустріч між двома лідерами.

"Справді, коли Путін дзвонив і вітав пана Ердогана з перемогою на виборах… президенти підтвердили свій намір в найближчій перспективі провести двосторонню зустріч", — сказав речник Кремля Дмитрій Пєсков.

Пєсков додав, що вони готуються до зустрічі, однак не підтвердив точну дату візиту вказавши, що потрібно урахувати графіки обох президентів.

Також першим закордонним візитом у 2023 році можливо стане саміт БРІКС, що пройде у липні у ПАР. Африканська країна розробляє закон, щоб обійти видачу ордера на арешт Путіна.

Від початку повномасштабної війни Путін залишав територію Росії 10 разів. Останній такий візит російського диктатора відбувся у грудні 2022 року, коли Путін приїхав до Мінська. Також у Кремлі повідомляли про візит Путіна на окуповані території України, однак міжнародна спільнота висловила сумніви, щодо того, чи справді президент Росії перебував в Україні. З моменту видачі ордера на арешт Міжнародним кримінальним судом у березні 2023 року президент Росії не залишає свою країну.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стала відома причина, чому Путін боїться залишати територію Росії.

Також "Коментарі" писали про першу реакцію Путіна на атаку дронів по Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини