Головна Новини Світ Росія Путін встановив дві дати з окупації Луганської та Донецької областей
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін встановив дві дати з окупації Луганської та Донецької областей

Росія нібито має намір окупувати весь Донбас до 1 липня. Спочатку планують захоплення Луганської області

31 травня 2022, 15:07 comments4683
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін поставив перед російським військовим командуванням завдання 1 червня дати звіт про повне захоплення Луганської області, а до 1 липня порадувати його приємними новинами про повне встановлення контролю над сусідньою Донецькою областю. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "24 канал", з посиланням на джерела в українських спецслужбах.      

Путін встановив дві дати з окупації Луганської та Донецької областей

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Виходячи з тієї інформації, яку мають українські спецслужби в Росії, мають намір насамперед розповісти своїм громадянам про повну окупацію Луганської області в Україні. Враховуючи те, що окупанти на Луганщині мають успіх у просуванні, то саме цей регіон Кремль хоче назвати першим, який вдалося повністю взяти під контроль російської армії. З окупацією Донецької області окупанти мають великі проблеми. Тому Путін вирішив виділити російським загарбникам ще місяць на проведення наступальної спецоперації щодо відтіснення ЗСУ.

Зазначається, що у Москві більше не роблять ставку на одночасний масований наступ і Луганській, і Донецькій областях. При цьому Путін не відмовився від планів взяти на повний контроль весь український Донбас.                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Луганській ОДА раніше повідомляли, що під контролем російських окупантів вже 95% Луганської області. Найзапекліші бої у ці дні йдуть за Сєвєродонецьк – адміністративний центр регіону з 2014 року. Зараз по всьому Сєвєродонецьку стоїть стійкий трупний запах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини