Головна Новини Світ Росія Путін заговорив про несправедливість НАТО та пригрозив змінити ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заговорив про несправедливість НАТО та пригрозив змінити ситуацію

В Росії закінчився саміт БРІКС

сьогодні, 19:52
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін виступаючи на пресконференції за результатами саміту БРІКС поскаржився на несправедливу поведінку партнерів та НАТО. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “ТАСС”. 

Путін заговорив про несправедливість НАТО та пригрозив змінити ситуацію

Фото портал "Коментарі"

Путін звинуватив Захід у несправедливому розширенні НАТО та підкреслив, що Росія досягне зміни ситуації.

“А справедливо порушувати взяті на себе зобов'язання в рамках ОБСЄ, коли всі країни заходу підписали папір, згідно з яким не може бути безпеки однієї країни при порушенні безпеки іншої”, — поскаржився Путін. 

Він наголосив на безпеці власної країни. "Ми ж це говорили: не треба цього робити, це порушує нашу безпеку — розширення НАТО. Ні, все одно робили. Хіба це справедливо? Жодної справедливості тут немає, і ми хочемо змінити цю ситуацію і ми досягнемо цього", — зазначив російський диктатор. 

Він поскаржився, що партнери обіцяли не робити цього, однак ухвалили інше рішення.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що північнокорейські війська уже прибули в зону бойових дій. Появу військових КНДР зафіксували 23 жовтня 2024 року у Курській області РФ.

На Курщину відправили перші підрозділи військових з КНДР, які пройшли вишкіл на східних російських полігонах. “Підготовка прибулих в Росію солдатів армії КНДР відбувається на п’ятьох військових полігонах, розташованих на сході держави-агресора ― “барановскій” (уссурійск), “донґуз” (улан-уде), “єкатєрінославскій” (єкатєрінславка), 248-й (князє-волконскоє) та 249-й (сєрґєєвка)”, — повідомили в ГУР. 

Детальніше про підготовку військ КНДР читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини