Головна Новини Світ Росія Путін заговорив про скасування віз для іноземних туристів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заговорив про скасування віз для іноземних туристів: подробиці

Путін доручить МЗС опрацювати скасування віз для іноземців

6 вересня 2022, 18:45
Поділіться публікацією:

Путін сказав, що доручить МЗС опрацювати скасування віз для іноземних туристів, причому не ґрунтуючись на взаємності.  Про це президент РФ сказав під час засідання Держради, пишуть російські РИА Новости.

Путін заговорив про скасування віз для іноземних туристів: подробиці

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Я пропонував би не говорити про конкретні країни, не треба нікому нічого нав'язувати, треба просто говорити про співпрацю у двосторонньому плані. З приводу встановлення безвізового режиму треба з МЗС порадитися. З деякими вже є безвізові поїздки" — сказав  очільник Кремля

 На думку Путіна, потрібно принципи використовувати тоді,  коли це йде на користь

"Я знаю, загальний принцип у МЗС — принцип взаємності. Тут, коли йдеться про забезпечення наших інтересів, потрібно принципи використати тоді, коли нам це на користь іде", — сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Захарова назвала владу ЄС "баранами-провокаторами". Під час кулуарного спілкування із журналістами на Східному економічному форумі у Владивостоці речниця МЗС Марія Захарова заявила виданню Reuters, що Сполучені Штати давно прагнули розірвати енергетичні зв’язки між Росією та великими європейськими державами, такими як Німеччина, хоча Москва була надійним постачальником енергії ще з радянських часів. На запитання ж про те, що має статися, щоб "Північний потік-1" знову почав прокачувати блакитне паливо, речниця МЗС Марія Захарова сказала: "Слухайте, ви задаєте мені запитання, на які навіть діти знають відповідь: ті, хто це почав, повинні це закінчити". Зазначимо, що Європа зіткнулася з найгіршою кризою постачання газу за всю історію: ціни на енергоносії стрімко зростають.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/176851
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини