Головна Новини Світ Росія Путін запросив Байдена до РФ на млинці та чаювання: що сказав очільник Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін запросив Байдена до РФ на млинці та чаювання: що сказав очільник Кремля

Під час відповіді Путін декілька разів кхекав, ймовірно, через хвилювання

18 жовтня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Господар Кремля  Володимир Путін  запросив представників  американської делегації  разом з  їх лідером  Джо Байденом до Російської Федерації  на млинці та чаювання. Про це він  висловивсь, виступаючи на  брифінгу у Пекіні  сьогодні, 18 жовтня.

Путін запросив Байдена до РФ на млинці та чаювання: що сказав очільник Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  можна побачити на  відео,  Володимира  Путіна  схвилювали   передані  Сполученими Штатами   Києву  далекобійні ракети ATACMS. За 20 секунд, коли він відповідав, то декілька разів згадував  ATACMS і кхекав. 

"Якщо війна програна, навіщо постачати ATACMS. Нехай заберуть назад ATACMS, всю іншу зброю, сідають за млинці, приїжджають до нас на чаювання. Якщо програна війна, для чого і про що розмовляти, навіщо ATACMS. Поставте це йому запитання", — висловивсь  Путін. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про що домовлялися Путін та Сі ЦзіньпінКитайський вояж російського диктатора Володимира Путіна, під час якого він помітно нервував, пройшов на фоні виходу РФ із угоди про заборону ядерних випробувань. При цьому китайський лідер Сі Цзіньпін, який раніше критикував Росію за брязкання ядерною зброєю, зокрема її переміщення в Білорусь, цього разу заплющив очі на чергові кремлівські вибрики. Більше того, Сі та Путін підкреслювали тісні зв'язки Москви з Пекіном, а китайський глобальний проект "Один пояс, один шлях" представляли чи не як альтернативу західному світопорядку. 

Економіст, член товариства фінансових аналітиків, екс-член Ради НБУ Віталій Шапран упевнений, що офіційний Пекін має всі підстави бути незадоволеним, оскільки з жовтня 2022 року, за винятком березня 2023-го, експорт з КНР постійно знижується. Війна в Україні заважає КНР у торгівлі та збільшує напруженість у питаннях Тайваню, наголошує Віталій Шапран.

І ці втрати Китаю, продовжує він, не в змозі компенсувати, ані РФ, ані Іран, ані Північна Корея (КНДР) із їхніми мікроскопічними розмірами економік.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини