Головна Новини Світ Росія Путін запросив до Росії міжнародних експертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін запросив до Росії міжнародних експертів

Путін заявив, що нібито вже встановлено: Іл-76 був збитий американською системою ППО "Patriot".

31 січня 2024, 16:55 comments2276
Поділіться публікацією:

 Іл-76 у Білгородській області був збитий американською системою ППО Patriot, це встановила експертиза, заявив Володимир Путін. Відповідну заяву він зробив під час свого першого заходу як кандидати в президенти Росії. Його цитують російські пабліки. Також Путін заявив, що Росія наполягає на міжнародному розслідуванні аварії Іл-76.

Путін запросив до Росії міжнародних експертів

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Українська влада там десь упустила фразу, що хотіла б провести міжнародне розслідування. Ми просимо про це, наполягаємо на тому, щоб було проведено міжнародне розслідування. Ось я користуюсь нагодою, офіційно кажу: ми просимо надіслати міжнародних експертів і провести цей аналіз, оцінити наявні речові докази, тому що літак збитий системою "Patriot". Але охочих офіційних організацій немає", — сказав Путін на зустрічі зі своїми довіреними особами в середу.

 Він заявив, що нібито вже встановлено: Іл-76 був збитий американською системою ППО "Patriot".

"До речі, треба додати, що літак було збито, а це вже встановлено точно, американською системою "Patriot", — сказав Путін.

Варто зазначити, що про міжнародне розслідування говорив раніше український президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ГУР розповіли нові деталі про авіакатастрофу літака Іл-76Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов розповів, що на борту літака Іл-76 мали перебувати вищі військові та політичні представники РФ. Однак ФСБ скасувала їх політ та запропонували інший транспорт. 

Речник ГУР Андрій Юсов розповів, що російські спецслужби скасували політ на знищеному літаку Іл-76 для російської військової та політичної еліти. Попри це, імена посадовців, які не сіли в літак з'ясовані та будуть надані міжнародному розслідуванню.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини