Головна Новини Світ Росія Путін заявив про поділ РФ на п'ять частин: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про поділ РФ на п'ять частин: подробиці

Путіну здалося, що Росію намагалися поділити на п'ять частин, але він нібито врятував країну

19 грудня 2023, 15:00 comments2396
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін вважає, що Захід намагався поділити Росію п'ять частин. І нібито його впевнені дії, як голови Кремля, врятували РФ від трагічного сценарію. Як передає портал "Коментарі", таку заяву Путін зробив на розширеному засіданні колегії Міноборони Росії.

Путін заявив про поділ РФ на п'ять частин: подробиці

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"І саму Росію, як ми знаємо, планували поділити на частини...на п'ять... Вони не приховували цього. Все обговорювалося відкрито, відкрито обговорювалося", — висловився Володимир Путін.

Диктатор додав, що відразу після розвалу СРСР Захід "найактивнішим чином почав працювати в Росії" і "розтягувати створені незалежні держави".

Крім того, Володимир Путін у своїй промові згадав, як західні країни "працювали з російською п'ятою колоною, сепаратистами та міжнародними терористичними організаціями", намагаючись "розкласти" Росії.

Зазначимо, під час засідання колегії Міноборони РФ Володимир Путін також заявив, що російська армія й надалі продовжуватиме наступати в глиб України. Диктатор наголосив, що він не відмовиться від першочергових цілей "СВО".

Читайте також на порталі "Коментарі" — прес-конференція та "пряма лінія з народом" російського диктатора Володимира Путіна, які він вирішив провести 14 грудня, поєднавши з новими обстрілами України, не обійшлася без питань про війну та мир. Путін не зумів дати на них чіткої відповіді, а також ігнорував незручні питання, що періодично з'являються на екрані (типу "Чому ваша реальність розходиться з нашою дійсністю?"). Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками про путінське шоу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини