Головна Новини Світ Росія Путін заявив про відповіддь, якщо Захід вирішить дозволити ЗСУ бити вглиб РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про відповіддь, якщо Захід вирішить дозволити ЗСУ бити вглиб РФ

Путін зазначив, що Москва повинна буде відповісти відповідним чином, і розглядаються різні варіанти.

сьогодні, 18:40
Поділіться публікацією:

 Володимир Путін заявив, що Міністерство оборони Російської Федерації опрацьовує можливі варіанти реагування на ситуацію, в якій Сполучені Штати та їхні союзники по НАТО можуть сприяти Україні в завдаванні глибоких ударів по території Росії за допомогою ракет великої дальності із Заходу.

Путін заявив про відповіддь, якщо Захід вирішить дозволити ЗСУ бити вглиб РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Це Путін озвучив у коментарі російському пропагандистському журналісту Павлу Зарубіну, передає Reuters. Військовий конфлікт в Україні, на думку російських офіційних осіб, призвів до наймасштабнішого загострення між Росією і Заходом від часів Холодної війни. Вони також стверджують, що наразі війна наближається до своєї найнебезпечнішої фази.

Протягом останніх тижнів Росія неодноразово попереджала Сполучені Штати та їхніх союзників, що в разі надання Україні можливості здійснювати удари вглиб російської території за допомогою західної зброї, Москва розцінюватиме це як серйозну ескалацію.

Як зазначив Путін 12 вересня, якщо Захід схвалить такі дії, це буде означати "пряму участь країн НАТО, Сполучених Штатів та європейських держав у війні в Україні", оскільки, на його думку, для цього залучатиметься військова інфраструктура і персонал НАТО з метою цілевказання і запуску ракет.

Путін також зауважив, що наразі ще рано говорити про конкретний характер реакції з боку Росії, проте вона буде відповідною, і Міністерство оборони опрацьовує різні можливі варіанти відповіді.

"Міністерство оборони Росії розглядає, як відповісти на можливі дальні удари по російській території, і запропонує ряд варіантів реагування", — підсумував Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін і далі затягуватиме війну

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини