Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що хоче поваги – нова вимога диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що хоче поваги – нова вимога диктатора

Путін хоче, щоб Захід почав враховувати інтереси інших країн та народів

18 жовтня 2023, 14:24 comments3301
Поділіться публікацією:

Перебуваючи з візитом у Китаї російський диктатор Володимир Путін вкотре розкритикував США за конфлікти, що спалахнули в різних точках світу. При цьому Путін підкреслив, що його критика спрямована не лише на адресу президента США Джо Байдена, а й у бік деяких представників американських еліт, які розучилися поважати інших. Як передає портал "Коментарі", свою заяву Путін сказав під час інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ, розповідаючи з усмішкою про провальну політику Заходу.

Путін заявив, що хоче поваги – нова вимога диктатора

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Диктатор заявив, що Заходу треба навчитися поважати інших, і тоді нікого не треба буде пригнічувати.

Мабуть, говорячи про вимогу проявляти повагу до Росії Володимир Путін заявив, що західні політики недобре поводять себе, коли посміхаються на камеру, говорять про демократію, плескають по-дружньому по плечу, але при цьому не проявляють поваги до інших людей, до інших країн, до інших народів.

Президент РФ наголосив, що повага полягає в тому, щоб враховувати інтереси інших, а не лише свої, і тоді "не треба буде нікого пригнічувати".

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава Китаю Сі Цзіньпін представив свій проект "Один пояс, один шлях" як радикальну альтернативу світовому порядку, який очолює США. Російський диктатор Володимир Путін підтримав цю заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Володимир Путін прибув до Китайської Народної Республіки (КНР), де бере участь у форумі "Один пояс — один шлях". Раніше Путін розсипався у похвалах китайському лідеру Сі Цзіньпіну, а також заявив, що США нібито намагаються втягнути Європу у протистояння з Китаєм. Тим часом у РФ офіційно визнали, що отримують від КНР безпілотники. Експерти розповіли виданню "Коментарі", до чого може призвести зустріч Путіна та Сі, зокрема, у ракурсі російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини