Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що хоче закінчити війну в Україні швидше: нові цинічні заяви очільника Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що хоче закінчити війну в Україні швидше: нові цинічні заяви очільника Кремля

Путін заявив, що хоче швидше закінчити війну

22 грудня 2022, 18:47 comments6930
Поділіться публікацією:

22 грудня президент РФ Володимир Путін зробив ряд цинічних заяв з приводу війни в Україні. Він вкотре повторив, що нібито рятує росіян в Україні, "проти яких розгорнули війну". А ще заявив, що швидше хоче закінчити війну, яку й сам розпочав, та знову заговорив про переговори з Києвом. Про це пишуть російські ЗМІ.

Путін заявив, що хоче закінчити війну в Україні швидше: нові цинічні заяви очільника Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Наша мета – не розкручувати маховик українського конфлікту, а закінчити цю війну, ми прагнутимемо, щоб це було закінчено – і чим швидше, тим краще, звісно",- заявив Путін.

Також він вкотре заговори про переговори з Україною.

 "Усі збройні конфлікти закінчуються переговорами, чим швидше це стане ясно Києву, тим краще",- сказав президент РФ.

Традиційно Путін, оправдовуючи страшні обстріли міст та вбивство мирних українців, заявив про "війну, яку розгорнули проти росіян в Україні. А ще — знову нагадав про "об'єднання російського народу".

 "В Україні не можна йти проти тієї частини народу, яка вважає себе частиною російського світу – а проти них розгорнули війну, а ми всі терпіли. Ніхто не хоче об'єднання російського народу, крім нас — а ми це робитимемо... і зробимо",- сказав очільник Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Іран і Росія відновлюють транспортний маршрут, який допоміг перемогти Третій рейх. Росія та Іран продовжують тісну співпрацю. РФ ділиться з Іраном ядерними розробками, а той своєю чергою відправляє зброю до Росії. Для більшої співпраці країни планують оживити Трансіранський маршрут (Перський коридор), який допоміг СРСР та союзникам у розгромі Третього рейху під час Другої світової війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/189575
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини