Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що Київ відмовився від переговорів, тому він запроваджує воєнний стан: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що Київ відмовився від переговорів, тому він запроваджує воєнний стан: подробиці

Президент РФ не наважився запровадити воєнний стан у Росії

19 жовтня 2022, 15:00 comments4771
Поділіться публікацією:

Прогноз багатьох військових експертів та аналітиків здійснився – президент РФ Володимир Путін під час засідання заявив про те, що запроваджує воєнний стан на окупованих територіях України. Йдеться про Херсонську, Запорізьку, Луганську та Донецьку області України.

Путін заявив, що Київ відмовився від переговорів, тому він запроваджує воєнний стан: подробиці

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У своєму відеозверненні російський диктатор зазначив, що глави згаданих ним регіонів будуть наділені додатковими повноваженнями для забезпечення безпеки.

"Мною підписано указ про запровадження воєнного стану у цих чотирьох суб'єктах Російської Федерації. Він негайно буде спрямований на затвердження до Ради Федерації. Про прийняте рішення поінформовано і Державну Думу" зазначив російський диктатор.

"У президентському указі буде передбачено кілька рівнів реагування на ризики у сфері безпеки", – заявив Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — воєнний стан у Росії: чи піде на це Путін — які є ризики.

Також видання "Коментарі" повідомляло — гауляйтери Херсонщини – Стремоусів та Сальдо – фактично одночасно заявили про підготовку наступу ЗСУ та закликали мешканців окупованих територій евакуюватися на лівий берег Дніпра. Командувач ЗС РФ у "зоні спеціальної військової операції" (у війні проти України) Сергій Суровікін також визнав, що для армії агресора на Херсонському напрямку склалася непроста ситуація. Про що говорять такі заяви? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини