Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що Росії "весь час вказували на її місце"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що Росії "весь час вказували на її місце"

Путін заявив, що західний світ нібито посягає на суверенітет на РФ

24 жовтня 2024, 22:00
Поділіться публікацією:

 Володимир Путін на підсумковій пресконференції саміту БРІКС поскаржився на те, що ще до початку російського вторгнення в Україну міжнародна ситуація для Росії була "дуже поганою". За його словами, Росії "весь час вказували на її місце", попри її спроби налагодити відносини із західними країнами.

Путін заявив, що Росії "весь час вказували на її місце"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

На питання журналістів про українські удари дронами по території РФ, Путін підтвердив, що до початку війни в Україні таких атак не було. Однак він стверджував, що інші обставини, які передували війні, були гіршими. Путін заявив, що західні країни фактично підштовхували Росію до того, щоб вона стала "другорядною державою", яка виконує роль "сировинного придатка". Він підкреслив, що це б призвело до втрати суверенітету Росії, а на його переконання, суверенітет є ключовим для існування країни.

"Ви сказали про удари дронів і таке інше. Так, цього не було, але була набагато гірша ситуація – вона полягала в тому, що нам на наші постійні та наполегливі пропозиції налагодити стосунки із країнами західного світу – весь час вказував нам на своє місце. Я вам можу це абсолютно точно сказати. Так начебто все лагідно, але в принципі нам завжди показували своє місце", – сказав російський диктатор.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін прокоментував підготовку військ КНДР до війни в Україні. Українська розвідка повідомила, що Росія залучила війська КНДР до участі у війні з Україною. ГУР МО України зафіксувало присутність солдат КНДР у Курській області. Президент Росії Володимир Путін прокоментував співпрацю з КНДР. На фінальній пресконференції за підсумками саміту БРІКС відповідаючи на пряме запитання не став заперечувати, що військові з КНДР готуються воювати на боці Росії проти України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини