Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу та знову почав погрожувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу та знову почав погрожувати

Путін вже традиційно пригрозив світові

27 жовтня 2022, 18:15
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу, не кидає виклик його елітам та не збирається стати новим світовим гегемоном. Відповідні заяви президент РФ Володимир Путін зробив під час свого нового виступу, 27 жовтня. Про це пишу російські ЗМІ.

Путін заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу та знову почав погрожувати

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

На думку Путіна, у світі є два Заходи.

"Але є два Заходи — Захід найбагатшої культури, традиційних, насамперед, християнських цінностей, з яким у нас спільне, ще античне коріння, і Захід космополітичний, який виступає знаряддям ліберальних еліт. З диктатом цього Заходу Росія ніколи не змириться", — заявив Путін.

Окрім цього, Путіна заявив, що завжди намагався знайти спільну мову із Заходом.

 "Давайте жити дружно, давайте вести діалоги і зміцнювати довіру, а значить світ. Ми були абсолютно щирими. Що ж ми отримали у відповідь? За всіма можливими напрямками співпраці "ні". На місці західних еліт задумався про наслідки спроб зберегти свою гегемонію", -сказав Путін.

Окрім цього, він вже традиційно пригрозив світові.

"Щодо Росії ніколи не вдасться застосувати сценарій знищення або перетворення її на інструмент для досягнення геополітичних цілей",- сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували навіщо Путіну шантаж навколо "зернової угоди". Президент України Володимир Зеленський, серед іншого, наголосив на необхідності продовження "зернової угоди", інакше в багатьох країнах світу настане голод. При цьому, як пише Reuters, російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, використає можливе продовження "зернової угоди", щоб отримати важелі впливу на саміті G20 наступного місяця в Індонезії.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/183510
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини