Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що відчуває бажання показати Заходу "відомий жест"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що відчуває бажання показати Заходу "відомий жест"

Під час конференції "Російський енергетичний тиждень" президент Володимир Путін двічі використав завуальований мат.

3 лютого 2024, 09:38
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", під час виступу перед активом Загальноросійського народного фронту в Тулі президент РФ Володимир Путін несподівано заявив, що тим, хто передрікав Росії спад, провал і крах, хочеться показати відомий жест.

Путін заявив, що відчуває бажання показати Заходу "відомий жест"

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Щоправда, російський диктатор заявив, що не робитиме цього зараз на публіці, бо в залі багато дівчат.

Варто зазначити, що це не перший дивний виступ Путіна: під час конференції "Російський енергетичний тиждень" президент Володимир Путін двічі використав завуальований мат.

Він використав просторіччя "мля", говорячи про економіку Росії, "Північний потік-2" та європейські санкції. "Ми вже не рухнемо... мля", — сказав Володимир Путін на конференції, де заявлено 4000 учасників із 60 країн, включаючи міністрів з Іраку, Сербії, Венесуели та інших.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Володимир Путін заявив про плани інтегрувати окуповані українські території до наступних шести років. Про це йдеться у оновленому огляді Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло — російський диктатор Володимир Путін озвучив ідею "демілітаризованої зони", яка, на його думку, виведе російську територію з-під вогневої досяжності України. Експерти Інституту вивчення війни вважають, що президент Росії Володимир Путін подвоїв свої максималістські та навмисно розмиті територіальні цілі в Україні 31 січня. Під час зустрічі зі своїми "довіреними особами" російський диктатор заявив, що просування нинішньої лінії фронту в глиб України є найважливішою метою військ РФ на всій території бойових дій.

Раніше "Коментарі" писали — "РФ дійде туди, куди зможе фізично дійти": у ЗСУ не вірять у переговори з Путіним




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини