Головна Новини Світ Росія Путін заявив, що Захід трясеться від страху перед Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив, що Захід трясеться від страху перед Росією

Володимир Путін вважає, що санкції Заходу вводяться проти Росії не через війну в Україні, а щоб послабити конкуренцією з РФ.

26 вересня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Захід вводить санкції проти Росії нібито через страх конкурувати з Москвою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін заявив, що Захід трясеться від страху перед Росією

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін виступив на форумі "Російський енергетичний тиждень", де заявив, що країни групи БРІКС працюють над новою системою "платіжно-розрахункового контуру", щоб використовувати її для зовнішньої торгівлі. 

"Західні еліти вважали, що можуть перекрити доступ до послуг тих країн, які неугодні для них у політичному плані. Таким чином, виставити їх на край прогресу, але насправді просто видавити з ринку", — заявив Путін.

За його словами, Захід нібито проти конкуренції, тому намагається санкціями зупинити дії РФ та її "дружніх країн" до яких Росія постачає 90% усього енергетичного експорту.  

"Я думаю, що багато погодяться, що усі ці інструменти,  використовуються як інструменти для недобросовісної конкуренції. Мотив очевидний – Захід не хоче конкуренції, тому що не справляється з нею, програє часто в умовах чесної боротьби", — додав російський диктатор.

Нагадаємо, що США та інші країни Заходу ввели санкції проти Росії через війну в Україні. Також українські партнери вводять санкції на ті країни та установи, які допомагають Росії обходити обмеження, зокрема Іран, який у 2023 році приєднався до блоку БРІКС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі пояснили, чому Путін змінив ядерну директиву Росії.

Також "Коментарі" писали про Китай, який завдав удару по російській пропаганді в інтернеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини