Головна Новини Світ Росія У Кремлі пояснили, чому Путін змінив ядерну доктрину РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі пояснили, чому Путін змінив ядерну доктрину РФ

Речник Путіна Дмитрій Пєсков розповів, чому російський диктатор змінив ядерну доктрину РФ.

26 вересня 2024, 13:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков прокоментував заяви російського диктатора Володимира Путіна, який змінив ядерну доктрину РФ. За словами Пєскова, це ще один сигнал для недружніх до Росії країн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі пояснили, чому Путін змінив ядерну доктрину РФ

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков під час брифінгу у Кремлі відповів на питання щодо зміни ядерної доктрини Росії. Речник Путіна назвав це попереджувальним сигналом для інших країн.

"Озвучені зміни до ядерної доктрини слід вважати певним сигналом недружнім країнам. Оновлена ядерна доктрина посилає Заходу сигнал з попередженням про наслідки у разі нападу на Росію, причому необов'язково ядерними засобами", — повідомляють слова Пєскова російські ЗМІ.

Також Пєсков пригрозив ядерним потенціалом Росії та додав, що на Заході є політики, які реагують на слова російського диктатора Володимира Путіна.

"Ядерна тріада Росії є абсолютним гарантом ядерного стримування. Розумні політики на Заході і раніше ставилися серйозно до заяв Путіна щодо ядерного стримування", — сказав Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Польщі Анджей Дуда відреагував на зміну ядерної доктрини РФ. За його словами, у ній немає нічого нового, а Путін не вперше погрожує ядерним ударом. Крім того, Дуда наголосив, що Росія ніколи не "відмиється", якщо застосує ядерну зброю.

Також "Коментарі" писали про те, що означають нові ядерні погрози Путіна. За словами керівника Центру протидії дезінформації, російський диктатор вкотре демонструє страх перед українською зброєю, яка знищує стратегічні склади на території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини