Головна Новини Світ Росія Путін збільшив штатну чисельність російської армії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін збільшив штатну чисельність російської армії: що відомо

Відповідний указ Путін підписав 25 серпня

25 серпня 2022, 19:09
Поділіться публікацією:

25 серпня  президент РФ Володимир Путін підписав указ про збільшення чисельності збройних сил Росії з 1,9 млн  до 2 млн 39 тис. осіб. В тому числі 1 млн 150 тис. військовослужбовців. Відповідна інформація з'явилася в офіційному повідомленні на російському порталі правової інформації.

Путін збільшив штатну чисельність російської армії: що відомо

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Відомо, що підписаний очільником Кремля указ вступить в дію з 1 січня 2023 року.

 Варто зазначити, що документ стосується саме військових. Відтак їх чисельність збільшиться на 137 тис.  Але, до російської армії відносяться не тільки військовослужбовці.

Міноборони РФ вже доручено передбачити виділення коштів із бюджету на утримання армії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи наважиться Путін оголосити фейкові референдуми. Росія до кінця цього тижня може підтвердити проведення референдумів щодо приєднання на територіях України, які контролює армія РФ. Про це заявив представник Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі. Виконавчий директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, аналітик Петро Бурковський заявив, що Росія планувала організувати маріонеткові окупаційні уряди на більшій території України. Це було відомо західним та українським спецслужбам ще до початку війни. Проведення псевдореферендуму мало закріпити поділ України на окремі держави. Про це влітку 2021 року Владислав Сурков  відкрито розповідав західним медіа. Те, що ми бачимо, – це рух щодо інерції плану окупації всієї України, який провалився. Проте, наголошує експерт, для внутрішнього користування Кремлю потрібні ці "референдуми", щоб показати "перемогу спецоперації". На думку аналітика, мінімальна мета цього шантажу – реалізувати перемир'я та закріпити захоплені території. Максимальна – вигратити час та послабити Україну до нового наступу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини