Головна Новини Світ Росія Путін збільшив штатну чисельність Збройних сил РФ: скільки тепер буде військових в армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін збільшив штатну чисельність Збройних сил РФ: скільки тепер буде військових в армії

Путін збільшив чисельність російських військ на 180 тисяч

16 вересня 2024, 14:55
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін своїм указом з 1 грудня 2024 року збільшив штатну чисельність військовослужбовців Збройних сил РФ на 180 тис. – до 1,5 млн осіб. Відповідний указ вже розміщено на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

Путін збільшив штатну чисельність Збройних сил РФ: скільки тепер буде військових в армії

Російська армія

Так, згідно з документом, штатна чисельність збройних сил встановлюється на рівні 2389130 осіб, у тому числі — 1500000 військовослужбовців.

У попередньому указі цей показник становив 2209130 осіб, у тому числі 1320000 військовослужбовців. Попередній указ діє з 1 грудня 2023 року, новий указ диктатора набув чинності з 1 грудня поточного року.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що зараз диктатор Путін усіляко демонструє світові, що він нібито готовий вести війну в Україні ще дуже довго. Про це свідчить той факт, що він, наприклад, уклав контракти з КНДР та Іраном на постачання зброї та боєприпасів. Заходу необхідно відповісти Росії, показавши єдність та готовність надавати Україні максимальну допомогу. Але з цим поки що проблеми. США ніяк не можуть дозволити ЗСУ бити американською зброєю вглиб Росії. І з цього вже відверто сміються у Кремлі. Усі обговорення на тему ударів углиб Росії там називають просто балаканею і додають, що Путін чітко сказав, що чекає на світ, якщо Україна таки отримає такий дозвіл.

Водночас, Захід зараз активно пропонує різні мирні плани щодо припинення війни. Але при цьому там чомусь пропонують лише Україні йти на компроміси, забуваючи про агресора Росії. Крім того, на Заході ніяк не можуть зрозуміти, що припинення бойових дій це не те саме, що і припинення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини