Головна Новини Світ Росія Путін збирається на Різдво в Донецьк: що кажуть в Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін збирається на Різдво в Донецьк: що кажуть в Кремлі

Дмитро Пєсков заявляє, що "Кремлю нічого не відомо про нібито плани президента РФ Володимира Путіна поїхати на Різдво до Донецька"

5 січня 2023, 21:33
Поділіться публікацією:

Оприлюднене російським президентом різдвяне  перемир'я  на Святвечір та  Різдво 7 січня, виявляється, оголошене не просто так. В соціальних мережах відразу з'явились нові чутки про можливий  візит Путіна на Різдво в Донецьк. Але, спікер російського президента відразу  заперечив такий розвиток подій.

Путін  збирається на Різдво в Донецьк: що кажуть в  Кремлі

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це пишуть  ЗМІ  РФ.

Російські телеграм-канали поширили інформацію про можливий візит Путіна  на Різдво 7 січня до Донецька. Виявляється, вже  в ці дні  продовжується  активна підготовка  до цього відвідування, але поїздку теж  можуть  скасувати в будь-яку мить.  При цьому, в Кремлі нічого не повідомляють, де Володимир Путін збирається провести  Різдво.

Разом з тим, спікер російського президента Дмитро Пєсков не  відкидає цю інформацію, а заявляє, що "Кремлю нічого не відомо про нібито плани президента РФ Володимира Путіна поїхати на Різдво до Донецька".

При цьому, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко дотримується думки, що в  російського диктатора не буде рішучості приїхати  в Україну.

"Інсайд" що  перемир'я  оголошено через запланований візит Путіна в Донецьк. Знов годують л*йном з лопати. Готовий поставити що завгодно, що в Донецьку його не буде не тільки на Різдво, але ніколи. Принаймні, живого", -  висловив свою думку  радник мера Маріуполя в соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те путінське припинення вогню на Різдво.Російський диктатор Володимир Путін доручив своєму міністру оборони Шойгу ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення в Україні. Також російська сторона закликала Україну оголосити режим припинення вогню "і надати можливість громадянам відвідати різдвяні служби". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини