Головна Новини Світ Росія Путін здійснив третій закордонний візит з початку року: куди поїхав російський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін здійснив третій закордонний візит з початку року: куди поїхав російський диктатор

Російський диктатор Володимир Путін прилетів до Узбекистану.

27 травня 2024, 09:44
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін після візиту до Китаю та Білорусі прилетів до Узбекистану, де зустрівся з президентом Шавкатом Мірзійоєвим. Очікується, що переговори президентів стосуватимуться поглиблення співпраці між країнами.

Путін здійснив третій закордонний візит з початку року: куди поїхав російський диктатор

Володимир Путін та Шавкат Мірзійоєв. Фото з відкритих джерел

В ніч на 27 травня Володимир Путін прибув до столиці Узбекистану. Російський диктатор поклав вінок до пам'ятника незалежності Узбекистану в Ташкенті, а також провів неформальні переговори з президентом Шавкатом Мірзійоєвим.

Перед візитом Путіна до Ташкенту, в Кремлі повідомили, що російський диктатор та Шавкат Мірзійоєв обговорили питання співробітництва між країнами, зокрема в торговельно-економічній сфері.

Це третя закордонна поїздка Володимира Путіна після так званих виборів президента у Росії. Перший свій візит російський диктатор здійснив до Китаю 16-17 травня, де підтримав ідеї Пекіну щодо переговорів про закінчення війни в Україні. Попри це, експерти вказують, що Путін не зміг заручитись необхідною підтримкою від Сі Цзіньпіна і переговори загалом для Москви пройшли без змін у політиці Китаю.

23-24 травня Путін був з візитом у Білорусі, де зустрівся з Олександром Лукашенком, який погодився розгорнути ядерну зброю Росії на території власної країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Узбекистані різко відреагували на заяви російських пропагандистів щодо окупації їх країни.

Також "Коментарі" писали про слова Володимира Зеленського у яких президент України припустив домовленості Путіна з іншими країнами, які передбачають безкарність російського диктатора за війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини