Головна Новини Світ Росія Путін зібрався встановлювати новий світовий порядок: кого кличе в союзники
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зібрався встановлювати новий світовий порядок: кого кличе в союзники

Путін наочно довів Сі та Моді, що він готовий ламати всі правила та встановлювати новий світовий порядок

9 липня 2024, 13:37 comments1029
Поділіться публікацією:

З російською ракетою по "Охматдиту" вже повна ясність, це не уламки, не наслідок роботи ППО від слова зовсім, каже політолог Олексій Копитько і додає, що Росія вразила той об'єкт, у який цілилася.

Путін зібрався встановлювати новий світовий порядок: кого кличе в союзники

Володимир Путін

За його словами, мінімальне відхилення ракети від можливої негромадянської мети, яка точно відома росіянам – майже кілометр. Так само як і від інших подібних цілей. Тобто, каже політолог, це не помилка, це навмисний військовий злочин, і саме так його вже пропонують трактувати у Європі та США.

"Спочатку росіяни намагалися мляво виправдовуватися, потім все валити на українське ППО, а потім просто вирішили перебити сигнал. Заявили, що Україна нібито застосовує хімічну зброю і що США з Німеччиною готуються звинуватити у застосуванні хімзброї Москву. Цю тему штовхатимуть в ООН. Через те, що народилася гіпотеза, навіщо вони стріляли по дитячій лікарні. Цільова аудиторія – не учасники саміту НАТО. Точніше – вони вторинні", — заявив Копитько.

Він нагадав, що кремлівський диктатор Володимир Путін спілкувався із президентом Китаю Сі Цзіньпіном буквально днями в Астані. Вчора до Москви прибув прем'єр Індії Нарендра Моді.

"Удар по лікарні – це погане тло, тільки якщо він не створений спеціально. Путін б'є ракетою по дітях у той момент, коли Росія головує у РБ ООН. Більш промовистої наруги над системою міжнародної безпеки та ще й напередодні саміту НАТО вигадати складно. У цьому полягає основний путінський посил Сі і Моді: "дивіться, що я творю, і це нічого не буде. Я зламаю існуючу систему, буде встановлений новий світовий порядок, давайте про нього говорити", — заявив політолог.

За його словами, з кожним днем стає все більш очевидно, що в рамках чинного світового порядку справедливо покарати людожера, що збожеволів, неможливо.

"Немає волі чи бажання. Безкарність Путіна – це пряма дорога до потрясінь, на тлі яких страх міфічної "ескалації" у разі надання адекватної допомоги Україні виглядає просто смішним", — додав Копитько.

Він зазначив, що Захід просто не може не розуміти, що Путін ламає його світ.

"Ціна порятунку цього світу – зовсім небагато залізяк, яких у вас надміру. Якщо ви самі вважаєте, що цей світ не стоїть жменьки залізяків — тоді вам погані новини. Ви просто не встигнете їх застосувати для самозахисту. З вами зіграють за правилами, до яких ви не готові", – додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що своєю кривавою атакою по Україні Путін надіслав сигнал Моді та Сі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини