Головна Новини Світ Росія Путін знайшов пояснення масованому обстрілу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знайшов пояснення масованому обстрілу України

Путін визнав масовані удари по Україні та пригрозив новими ударами

10 жовтня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Російські війська нібито завдали ударів "високої зброї" по українських об'єктах енергетики, військового управління та зв'язку. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив президент Росії Володимир Путін, виправдовуючи масований ракетний удар по містах України.

Путін знайшов пояснення масованому обстрілу України

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"На пропозицію Міноборони РФ і за планом Генштабу Росії завдано масованого удару високоточною зброєю великої дальності повітряного, морського та наземного базування по об'єктах енергетики, військового управління та зв'язку України", — заявив Путін.

При цьому російський диктатор пригрозив, що на цьому ударі Росія не зупиниться і, якщо Кремль вважатиме, що Київ продовжує потроювати теракти на території РФ, то можуть бути ще потужніші удари.

Путін пригрозив, що за масштабами нібито удари у відповідь будуть відповідати рівню загроз, що створюються для Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський вкотре закликав визнати Росію, яка завдає ракетних ударів по мирним містам державою-терористом на всіх рівнях. Сьогоднішній ракетний терор лише затвердив у цій думці. Тим часом до Конгресу США внесли законопроекти про визнання РФ державою-спонсором тероризму, а також визнання її дій в Україні – геноцидом. Які шанси, що Штати вирішуватимуться на жорсткіші заходи щодо Росії, яка продовжує цілеспрямоване знищувати мирне населення та критичну інфраструктуру України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Медведєв знущально прокоментував ракетний обстріл України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини