Головна Новини Світ Росія Путін знову пригрозив застосувати ядерну зброю: які умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову пригрозив застосувати ядерну зброю: які умови

Путін заявив, що РФ залишає за собою право застосувати ядерну зброю, якщо противник створює для неї критичну загрозу

сьогодні, 21:15
Поділіться публікацією:

 Російський президент Володимир Путін провів засідання Ради безпеки, присвячене питанню ядерного стримування. Під час зустрічі диктатор заявив, що Росія може розглянути можливість застосування ядерної зброї в разі отримання достовірних даних про масований запуск ракет чи безпілотників, які перетинають російський кордон.

Путін знову пригрозив застосувати ядерну зброю: які умови

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін підкреслив, що Росія залишає за собою право застосувати ядерну зброю у випадку агресії проти Росії або Білорусі. Він також додав, що Росія може вдатися до цього кроку в разі виникнення критичної загрози навіть за допомогою звичайної зброї.

Окремо Путін наголосив, що у випадку агресії з боку неядерної держави, якщо вона діятиме за підтримки ядерної, це буде розглядатися як спільний напад на Росію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський в ООН назвав умову, яка точно приведе до завершення війни. Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку підкреслив, що припинення війни в Україні можливе лише за умови виведення російських військ з її території. Він також наголосив на важливості запобігання подальшим етапам російської агресії. 

Зеленський відзначив, що всі спроби запропонувати альтернативу Формулі миру насправді є лише прагненням тимчасового затишшя замість реального припинення війни.

Зеленський також звернув увагу на те, що окремі ініціативи, можливо, спрямовані на тимчасове заморожування конфлікту, можуть лише сприяти продовженню страждань. Він додав, що можливо хтось із політиків мріє про Нобелівську премію за досягнення тимчасового затишшя, проте цей мир буде примарним.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини