Головна Новини Світ Росія Путін знову провів кадрові перестановки у російській армії: що змінив очільник Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову провів кадрові перестановки у російській армії: що змінив очільник Кремля

Катастрофічні втрати ЧФ РФ мають серйозний психологічний ефект на рішення Володимира Путіна

2 квітня 2024, 20:05
Поділіться публікацією:

Путін призначив нового командувача Чорноморського флоту. Ним став віцеадмірал Сергій Пінчук. Про відповідний указ президента РФ повідомив міністр оборони Сергій Шойгу. Про це пише російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Путін знову провів кадрові перестановки у російській армії: що змінив очільник Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У виданні додають, що адмірал Олександр Моїсеєв і віцеадмірал Костянтин Кабанцов, які до цього проходили в повідомленнях Міноборони як т.в.о., офіційно стали головкомом ВМФ і командувачем Північного флоту відповідно. Ця інформація знайшла підтвердження зі слів Шойгу на нараді в Міноборони РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін може втратити підтримку росіянНаселення Росії може виступити проти диктатора Володимира Путіна, оскільки економічна міць країни падає, а західні санкції проти РФ продовжують посилюватись. Про це пише Business Insider. Видання посилається на співрозмовників із економічних кіл. 

За їхніми прогнозами, цього року економічна міць Росії, швидше за все, зменшиться. При цьому західні санкції ускладнять життя пересічних росіян. Обмеження, швидше за все, будуть посилені, якщо Джо Байден у листопаді переобереться на пост президента США.

За словами співрозмовників ЗМІ, зараз у РФ люди живуть звичним життям, "але це абсолютно нежиттєздатна стратегія, і фундаментальні рушійні сили зростання, що лежать в основі цієї економіки, погіршуються на наших очах, і якщо Трампа не оберуть, то все це випливе на поверхню. картковий будиночок розвалиться”.

Зазначається, що Захід міг би завдати потенційно руйнівного удару російській економіці, якби він вийшов за межі торгівлі нафтою і ввів санкції на російську сталь, мідь та інші металеві товари, на які припадає близько 20% загального доходу країни.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

3 квітня 2024, 09:43

чаще всего он меняет памперсы!


Новини