Головна Новини Світ Росія Путін знову висловився про переговори: які плани України його обурили
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову висловився про переговори: які плани України його обурили

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову порушив тему переговорів з Україною. При цьому законні вимоги Києва він назвав "хотілками"

28 травня 2024, 20:00 comments2573
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що якщо в Україні хочуть вести у Росією переговори про закінчення війни, то нехай її представники повертаються до столу переговорів. Водночас він заявив, що Кремль нібито від переговорів не відмовляється.

Путін знову висловився про переговори: які плани України його обурили

Володимир Путін

"Я з подивом завжди дивлюся на якісь рухи тіла з боку наших західних "дружків" і партнерів, які кажуть, що ось Росія відмовляється від переговорів, тисячу разів сказав, у них ніби вух немає — ми не відмовляємося, українська сторона відмовилася публічно ",
— Заявив кремлівський диктатор.

При цьому він нагадав, що нібито саме Україна відмовилася від усіх домовленостей у Стамбулі, оскільки вирішила перемогти Росію на полі бою.

"Не виходить. Зараз готові, ну готові – повертайтесь. Про що мова?”
– заявив Путін.

При цьому він заявив, що нібито Україна хоче показати, що саме її мирний план підтримують у світі.

"Вони хочуть щось намалювати, створити видимість світової підтримки тому, що намалювали добровільно самі, виходячи зі своїх хотівок, і уявити це як консолідовану позицію світової спільноти. Але не вийде так",
— заявив Путін.

На його думку, це свідчить, що Київ не хоче домовлятися з Кремлем.

Також він цинічно заявив, що якби Україною зараз командували люди, які керувалися б національними інтересами, то з ними вдалося знайти розв'язки конфлікту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні вважають, що з Росією нема про що говорити, оскільки вона завжди бреше і ніколи не виконує домовленостей. В Україні сподіваються примусити РФ до миру за допомогою Глобального саміту миру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини