Головна Новини Світ Росія Путін знову заговорив про перемовини: що пропонує
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову заговорив про перемовини: що пропонує

Російський диктатор в черговий раз запропонував розпочати переговори про закінчення війни

7 червня 2024, 21:58
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін знову озвучив наратив про готовність Росії до перемовин з Україною.

Путін знову заговорив про перемовини: що пропонує

Путін висловився про мирні перемовини. Фото з відкритих джерел

Відповідну пропозицію диктатор вкотре оголосив на так званому міжнародному економічному форумі у російському Санкт-Петербурзі.

Володимир Путін запропонував розпочати переговори на умовах, які були домовлені в Мінську і Стамбулі, але з врахуванням сьогоднішніх реалій.

"Перемовини можливі на тих умовах, про які ми домовлялись ще починаючи у Мінську, а потім у Стамбулі. Але навіть, якщо взяти за основу домовленості у Стамбулі, ми повинні виходити з реалій сьогоднішнього дня", — заявив російський диктатор.

Як відомо, українська влада відкидає можливість будь-яких домовленостей з чинною владою РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наразі пріоритетною ціллю загарбників на Донбасі є траса з Покровська на Костянтинівку, розповів прес-секретар ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин. "Після Очеретиного росіяни рвуться до магістралі Покровськ-Костянтинівка. Ймовірно, у них є мета захопити місто Покровськ та життєво важливу трасу на Костянтинівку", — повідомив прес-секретар ОСУВ "Хортиця".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у порівнянні із довоєнним періодом в Україні на 27% скоротилася робоча сила, пише видання Bloomberg. Середня зарплата в Україні вже скоро перевищить довоєнний рівень, оскільки інакше підприємствам буде важко утримувати робітників. Видання наголошує, що багато українських чоловіків звільнилися з роботи та знайшли щось поблизу будинку, оскільки не бажають влаштовуватися у великі підприємства, щоби не зустрітися з представниками ТЦК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини