Головна Новини Світ Росія Путін знову знайшов виправдання війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову знайшов виправдання війни в Україні

Президент РФ також нагадав, що цілі "спецоперації" в Україні потрібно виконати

27 квітня 2022, 17:22 comments2464
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін знову спробував виправдатись за розв'язання війни в Україні. Він заявив, що, якби не наказав російській армії вторгнутися на територію України, то масштабний збройний конфлікт охопив би вже територію Росії. Про який саме конфлікт і хто збирався його розв'язати на території РФ Путін не сказав. Як повідомляє портал "Коментарі", своєю думкою російський президент поділився, виступаючи в Раді законодавців, пише російський "Інтерфакс".

Путін знову знайшов виправдання війни в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін знову заявив, що завдання, які він поставив перед військовими, ще до початку "спецоперації" в Україні мають бути виконані. Знову-таки завуальовано Путін зазначив, що від виконання поставлених завдань залежить не лише безпека мешканців Донецької та Луганської областей, анексованого Криму, а й безпека самої Росії.

Щоб виправдати масову загибель російських військових під час війни проти України, Путін зазначив, що російські солдати та офіцери захистили Росію від загрози, що нависла над країною.

Також Путін зазначив, що масштабний конфлікт міг охопити всю Росію, і він проходив би за чужими сценаріями. При цьому Путін уже не став прямо звинувачувати Україну. Він зазначив, що "силам", які намагаються історично стримувати Росію, така велика країна не потрібна. Президент РФ також натякнув, що не радить нікому втручатися у ті події, що відбуваються в Україні. Якщо це станеться, Росія залишає за собою право реагувати дуже оперативно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента знайшли своє пояснення, чому у прикордонних з Україною Курській, Воронезькій та Білгородській областях пролунала серія вибухів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини