Головна Новини Світ Росія Путін знову зробив цинічну заяву про Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову зробив цинічну заяву про Донбас

Російський президент також похвалив бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР", які воюють проти України

5 вересня 2022, 13:40 comments2618
Поділіться публікацією:

Тема України не перестає бути ключовою темою не лише російських пропагандистів, а й самого президента Росії Володимира Путіна. На цей раз Путін відзначився новою заявою про битву на Донбасі. Господар Кремля похвалив за відвагу та мужність бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР". Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на російські пропагандистські ЗМІ.

Путін знову зробив цинічну заяву про Донбас

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін згадав Україну під час візиту на Камчатку, де глава Кремля спілкувався з молоддю. Володимир Путін знову заявив, що трагедія Донбасу сталася через "неонацистський режим".

За словами президента Росії, проблема, яка зараз є в Україні, має глибоке коріння з 2014-го року, коли "неонацистський режим" зумів захопити владу в країні і своєю політикою спровокував війну на Донбасі.

Російський президент спробував переконати молодь у тому, що Москва всіма способами намагалася уникнути ескалації та підштовхувала сторони до мирного врегулювання. Також Путін заявив, що сьогодні бойовики "ЛДНР" взяли до рук зброю і показали, що можуть воювати не гірше за російські кадрові військові. За словами президента РФ, він пишається "мужністю" бойовиків.

Варто зазначити, що останнім часом Путін часто каже про війну в Україні саме з молоддю. Нещодавно він знову згадував про Україну під час відкритого уроку для школярів. Тоді президент Росії вигадав нову "мету" війни в Україні, заявивши про нібито створення антиросійського анклаву.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України прямо натякнув на звільнення Криму: коли це може статися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини