Головна Новини Світ Росія Путін зробив цинічну заяву про удари по цивільних об’єктах в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив цинічну заяву про удари по цивільних об’єктах в Україні

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія нібито не завдає ударів по цивільних, має свої плани та буде йти по тому, що намітила у війні в Україні.

20 березня 2024, 13:10 comments3818
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін відреагував на атаки російських добровольців прикордонних територій Росії. Російський диктатор заявив, що міг би завдати у відповідь ударів по цивільній інфраструктурі України, але нібито Москва має інші плани щодо цього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ. 

Путін зробив цинічну заяву про удари по цивільних об’єктах в Україні

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі у Кремлі зі своїми довіреними особами Володимир Путін відреагував на дії російських добровольців, які проводять активні дії в прикордонних районах Курської та Бєлгородської області. Путін використав наративи російської пропаганди та звинуватив Україну нібито в ударах по цивільних об’єктах та заявив, що Росія також могла б так вчиняти, але має "свої плани".

"Звісно, ми можемо відповісти тим же, і по цивільній інфраструктурі, і по всім подібним об’єктах подібного типу. Але у нас є свої погляди щодо цього, свої плани. Будемо йти по тому, що ми намітили", — сказав російський диктатор

Зазначимо, що попри заяви Путіна, Росія неодноразово завдавала ударів по цивільних об’єктах в Україні, зокрема у Києві, Львові, Одесі, Харкові та інших населених пунктах, де гинули мирні українці. За підрахунками ООН в Україні загинуло щонайменше 9,6 тисячі мирних жителів, і ще понад 17,5 тисяч людей було поранено. Попри це у Кремлі всі такі удари вважають "ударами по військових об’єктах".

Нагадаємо, що у Білгородській та Курській області бойові дії ведуть три угруповання російських добровольців: Легіон "Свобода Росії", Російський добровільний корпус та Сибірський батальйон. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські повстанці наблизились до ядерного сховища у РФ.

Також "Коментарі" писали, що Україна готує звернення до країн світу щодо Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини