Головна Новини Світ Росія Путін припустив припинення існування Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін припустив припинення існування Росії

Президент Росії Володимир Путін виступив з дивною промовою у якій заговорив про суверенітет та ковбасу.

17 грудня 2023, 15:55 comments4652
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін взяв участь на 21 з’їзді партії "Единая Россия" та висловив кілька пропагандистських тез щодо "історичних завдань" Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін припустив припинення існування Росії

Путін виступив з промовою про суверенітет та ковбасу. Фото з відкритих джерел

Під час промови на з’їзді своєї партії Путін подякував "Единой России" за підтримку, яку назвав важливою. Також російський диктатор не уникнув спроби вкотре звинуватити Захід.

"Захід розв'язав проти РФ справжню агресію, вона йшла наростаючою рік у рік. Західні "рецепти" не спрацюють проти Росії", — сказав Путін попри те, що саме Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, анексувала Крим, а також вела війну в Грузії.

Далі російський диктатор заявив, що перед Росією стоять "масштабні історичні завдання", однак не перерахував їх. У кінці Путін несподівано заявив про суверенітет та ковбасу, а також вказав про можливість того, що Росії може перестати існувати.

"Росія не може, як деякі країни, в обмін на ковбасу віддати свій суверенітет і бути чиїмось сателітом", — сказав Путін та додав, що "Росія або буде суверенною та самодостатньою державою, або її взагалі не буде".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін відповів, чи збирається Москва починати війни проти країн НАТО. За словами Путіна, він не бачить сенсу воювати, однак пригрозив російськими військами Фінляндії.

Також "Коментарі" писали про українського політолога Віталія Портникова, який пояснив позицію Путіна у мирних переговорах щодо закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини