Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову цинічну заяву про ситуацію на Близькому Сході та згадав про міжнародний тероризм
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову цинічну заяву про ситуацію на Близькому Сході та згадав про міжнародний тероризм

Путін заявив, що Росія знає, що таке міжнародний тероризм.

25 жовтня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

 Російський президент зробив нову заяву про ситуацію на Близькому Сході та згадав про міжнародний тероризм. За його словами, невинні люди не мають відповідати за злочини, що скоєні іншими.  Про це Путін заявив під час зустрічі з керівниками релігійних конфесій в РФ.

Путін зробив нову цинічну заяву про ситуацію на Близькому Сході та згадав про міжнародний тероризм

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін, забувши про всі злочини російських окупантів, війну, що він почав в Україні, цинічно заявив, що співчуває всім загиблим та пораненим, що постраждали під час атаки 7 жовтня. На його думку, за злочини інших не мають відповідати невинні люди.

"Ми з тривогою та з болем у серці стежимо за трагічною ситуацією на Святій Землі, яка має сакральне значення для християн, мусульман, юдеїв. Новий виток конфлікту вже забрав тисячі життя. Росія знає, що таке міжнародний тероризм. Ми завжди відчуватимемо гіркоту непоправних втрат. Я щиро хочу висловити співчуття сім'ям ізраїльтян, громадян інших країн, чиї близькі загинули, отримали поранення під час атаки 7 жовтня. Але для нас очевидне й те, що за злочини, скоєні іншими, не повинні відповідати ніщо невинні люди. Боротьба з тероризмом не може вестись за принципом колективної відповідальності",- сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія отримала критичне повідомлення від ІзраїлюІзраїль невдоволений та розчарований словами і діями російського керівництва щодо конфлікту на Близькому Сході за участю бойовиків з ХАМАС. У Кремлі відповіли на критичні зауваження ізраїльських чиновників.

Офіційні особи Ізраїлю заявили, що існує невідповідність між заявами президента РФ Володимира Путіна та діями Москви. За їх словами попри слова підтримки з Кремля, Росія просуває ініціативи у міжнародних інституціях, які мають на меті засудити дії Ізраїлю.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини