Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову заяву про контрнаступ ЗСУ: як він виправдовує провали армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову заяву про контрнаступ ЗСУ: як він виправдовує провали армії РФ

Путін на зустрічі з Ердоганом висловився про хід війни в Україні

4 вересня 2023, 18:40 comments4529
Поділіться публікацією:

Путін під час зустрічі з Ердоганом виршив розповісти нову казку  про контрнаступ ЗСУ. Він назвав контрнаступ ЗСУ "провалом". Також його байку підтримав Шойгу, додавши, що останні 10 днів українська армія "здійснює запеклі атаки". Про це повідомляють російські ЗМІ

Путін зробив нову заяву про контрнаступ ЗСУ: як він виправдовує провали армії РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Російський президент Путін назвав "провалом" результати контрнаступу ЗСУ. Про це він заявив на спільній прес-конференції із президентом Туреччини в Сочі. Путін й далі продовжує розповідати свою версію подій, а про те, що ЗСУ прорвали лінію оборони росіян, якою так хвалився Кремль та інші втрати РФ, чомусь зовсім не згадує.

Ймовірно, Путін все ще намагається втримати свою репутацію на міжнародній арені, тож продовжує ніби не помічати провалів на війні. Відповідаючи на запитання журналіста, чи можна говорити про пробуксування контрнаступу українських військових, а Путін відповів, що це "провал і він сподівається, що далі теж так буде".

"Це не пробуксування, це провал. У всякому разі, на сьогодні, це виглядає саме так. Побачимо, що далі буде. Сподіваюся, що далі буде саме так", -заявив Путін.

При цьому очільник Кремля цинічно заявив, що РФ не відмовлялася раніше і не відмовляється тепер від мирних переговорів щодо України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін озвучив своє рішення щодо зернової угоди. Росія не повертатиметься до зернової угоди, з якої вийшла 17 липня. Таку заяву під час прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом зробив російський диктатор Володимир Путін.

Прогнозовано президент РФ спробував звинуватити Захід та Україну в тому, що Росію "змусили" вийти із зернової угоди. Далі Путін заявив, що Росія буде готова реанімувати зернову угоду і зробить це одразу, як тільки буде виконано всі ультимативні вимоги Кремля.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини