Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову заяву щодо "зернової угоди" та назвав свої умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову заяву щодо "зернової угоди" та назвав свої умови

Володимир Путін виступив із відеозверненням до учасників БРІКС

22 серпня 2023, 20:17 comments2694
Поділіться публікацією:

22 серпня президент Росії Володимир Путін виступив із відеозверненням до учасників БРІКС. Сам він особисто не приїхав, тому що боїться, що його арештують. У своєму зверненні  Путін лицемірно заявив, що РФ залишатиметься надійним постачальником продовольства в Африку та вкотре зроби ряд заяв щодо "зернової угоди". Його слова цитують пропагандистські ЗМІ.

Путін зробив нову заяву щодо "зернової угоди" та назвав свої умови

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Виступаючи перед учасниками саміту Путін поскаржився, що Росії навмисно чинять перешкоди в постачанні зерна і добрив, лицемірно звинувачуючи в складнощах на світових ринках.

 "З 18 липня ми відмовилися від подальшого продовження цієї так званою угоди. І будемо готові повернути до неї в разі реального виконання усіх зобов'язань перед російською стороною", — поскаржився Путін.

Так він розповів свою версію, як нібито усі ігнорували Росію.

"Жодної з умов зернової угоди виконано не було, зобов'язання перед Росією ігнорувалися. Перешкоджали навіть безкорисній передачі заблокованих в європейських портах міндобрив. Хоча мова йшла про гуманітарну акцію на яку жодні санкції не мають застосовуватися в принципі", сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися які надії із самітом БРІКС пов'язують Сі Цзіньпін та ПутінУ Йоганнесбурзі стартує щорічний саміт БРІКС. Глава Китаю Сі Цзіньпін та російський диктатор Володимир Путін розраховують використати переговори для того, щоб покращити свій міжнародний імідж. 

У матеріалі йдеться, глава Китаю Сі Цзіньпін прибув сьогодні на триденний саміт на тлі великих проблем, що назрівають усередині країни: уповільнення економіки, криза на ринку нерухомості і торговельна напруженість, що зберігається зі США.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини