Головна Новини Світ Росія Путін зробив подарунок іноземним найманцям: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив подарунок іноземним найманцям: про що йдеться

Російський диктатор дозволив отримувати громадянство найманцям-іноземцям

4 січня 2024, 18:11
Поділіться публікацією:

Диктатор РФ Володимир Путін підписав указ, який передбачає надання російського громадянства іноземцям, які воюють на боці окупантів. Про це йдеться в путінському указі, передає портал "Коментарі".

Путін зробив подарунок іноземним найманцям: про що йдеться

Путін підписав указ про громадянство для іноземних найманців. Фото з відкритих джерел

В указі Путіна повідомляється, що отримати громадянство РФ можуть найманці, які уклали контракт з російською армією, а також звільнені з військової служби в російській армії за станом здоров'я, у зв'язку з досягненням граничного віку, після закінчення терміну контракту та у зв'язку з припиненням збройної агресії проти України.

Крім самих найманців, отримати російське громадянство зможуть їхні родичі, але за певних умов.

В указі визначається перелік документів, які необхідно надати разом із заявою про прийняття до громадянства. Зокрема, заявнику потрібно буде додати свій паспорт, контракт про проходження служби в армії РФ, укладений терміном не менше одного року, а також свідоцтво про зміну імені або прізвища (за наявності). Крім цього, необхідно буде пройти обов'язкову дактилоскопічну реєстрацію.

Родичі іноземців, які уклали контракт з армією РФ, при поданні заяви повинні надати медичні довідки, що підтверджують відсутність наркотичної залежності, інфекційних захворювань, небезпечних для інших людей. Окрім того, їм потрібно додати сертифікат про відсутність ВІЛ-інфекції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після бунту, в якому брали участь бойовики ПВК "Вагнер" у червні 2023 року, президент РФ Володимир Путін намагається вжити всіх заходів, щоб захистити Москву, створюючи нові військові структури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 січня 2024, 18:32

Покірні вівці юдейського Бога вірять корумпованому Фюреру, що воюють з Росією і виснажують її. Ось ось, лишилось кілька разів мобілізувати по півмільйона і ми дотиснемо. Або до останнього українця. А яка різниця? Хоч реально вже воюємо з півсвітом. А там який ресурс лишився? Запрограмовані брехливим марафоном і юдейською пропагандою Портникова-Соловйова дивитись наперед і рахувати вміють? Впевнені? Треба саме так, як кажуть? Вже навіть не в банці з павуками, вже в оточенні павуків.


Новини