Головна Новини Світ Росія Путін зробив заяву про продовження війни та пригрозив санітарною зоною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив заяву про продовження війни та пригрозив санітарною зоною

Путін заявив, що продовжуватиме війну проти України

18 березня 2024, 06:50 comments3307
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну вирішуватиме завдання війни проти України та зміцнюватиме збройні сили, а також пригрозив ставитися до "зрадників" із добровольчих формувань "як у зоні бойових дій". Як передає портал "Коментарі", такі слова Путіна під час виступу у своєму виборчому штабі цитують російські пропагандистські інформагентства "РІА Новини" та "ТАРС".

Путін зробив заяву про продовження війни та пригрозив санітарною зоною

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Хазяїн Кремля заявив, що нібито висока явка виборців на виборах пов'язана із "драматичними подіями", які "переживає країна".

"Ми змушені у прямому розумінні слова зі зброєю в руках захищати інтереси наших громадян", — цинічно заявив диктатор, маючи на увазі напад на Україну.

Говорячи про виклики під час свого нового терміну, Путін заявив, що потрібно "вирішувати завдання спецоперації, зміцнювати обороноздатність та збройні сили".

Він також заявив, що всім правоохоронним органам буде надано вказівки виявляти всіх, хто зі зброєю воює проти Росії. За словами Путіна, представників Російського добровольчого корпусу "як м'ясо кидають на м'ясні штурми на держкордон". Він порівняв РДК з армією Власова і заявив, що з 1,5 тисячі добровольців нібито "втрати приблизно 800 осіб".

Путін також сказав, що Росія "за мирні переговори, але якщо не через те, що у противника патрони закінчуються".

Диктатор також заявив, що Росія може у якийсь момент створити "санітарну зону" на теренах України. Глибина її нібито буде такою, щоби складно було подолати "засобам поразки, насамперед іноземного виробництва".

Читайте також на порталі "Коментарі" — на що піде Путін після переобрання: на який поворот може чекати РФ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини