Головна Новини Світ Росія Путін звільнив генерала ФСБ, який готував вторгнення РФ до України: хто його замінив
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звільнив генерала ФСБ, який готував вторгнення РФ до України: хто його замінив

Путін поклав великі сподівання на розвідувальні дані П’ятої служби.

23 червня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

 Російське опозиційне видання "Важные истории" повідомило про серію змін у керівництві П’ятої служби Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ), яка спеціалізується на зборі розвідданих у Росії та країнах колишнього Радянському Союзі, що підтверджує Інститут вивчення війни (ISW).

Путін звільнив генерала ФСБ, який готував вторгнення РФ до України: хто його замінив

Сергій Бесєда (фото з відкритих джерел)

Згідно з повідомленням, колишнього співробітника російських спецслужб Сергія Бесєду на посаді глави 5-ї служби ФСБ змінив Олексій Комков. Бесєда офіційно пішов у відставку з посади начальника 5-ї служби за віком і став особистим радником голови ФСБ Росії Олександра Бортнікова.

Олексій Комков раніше працював заступником керівника контррозвідки ФСБ і пов'язаний з першим заступником директора ФСБ Сергієм Корольовим. Ці зміни у керівництві можуть мати значний вплив на роботу служби та її подальшу стратегію.

Варто зазначити, що президент Росії Володимир Путін покладався на розвідувальні дані П’ятої служби, починаючи вторгнення до України, що підкреслює важливість цього підрозділу у контексті російської військової стратегії та розвідувальної діяльності.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Фейгін пояснив, для кого Путін озвучив ультиматум щодо війни в Україні. Російський блогер та опозиційний політик Марк Фейгін заявив, що умови Путіна щодо закінчення війни були озвучені російським диктатором для американців. За словами Фейгіна США та Росія постійно підтримують контакт між собою. 

Марк Фейгін в інтерв'ю "Еспресо" розповів, що ультиматум, який озвучив Путін перед Самітом миру спрямований на західну аудиторію. Опозиційний політик наголосив, що між Москвою та Вашингтоном в останні місяці інтенсифікувався зв'язок. За словами Фейгіна, США намагались переконати Путіна не наступати на Харківщину, щоб уникнути масових жертв, а натомість Вашингтон не давав дозволу Україні для ударів по РФ. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини