Головна Новини Світ Росія Путін звинуватив НАТО у руйнуванні всіх механізмів діалогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звинуватив НАТО у руйнуванні всіх механізмів діалогу

Путін поскаржився, що НАТО "зламало всі механізми діалогу" і погрожує відповіддю

18 листопада 2021, 16:52
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін вважає, що у відсутності діалогу між РФ та Заходом основна вина лежить саме на НАТО. Хазяїн Кремля також попередив, що Москва дасть "адекватну відповідь" на дії Альянсу поблизу російських кордонів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це Путін заявив на засіданні колегії МЗС Росії.

Путін звинуватив НАТО у руйнуванні всіх механізмів діалогу

Володимир Путін - фото сайт Кремля

Володимир Путін вважає, що в Альянсі зробили все для того, щоб нормального діалогу між Росією та НАТО не вдалося. Посиленню конфронтації сприяв агресивний тон НАТО, а також наближення військової інфраструктури Альянсу до кордону РФ.

Також російський президент заявив, що Росія мовчки не спостерігатиме за активністю НАТО по периметру російського кордону. Відповідь західним країнам обов'язково буде.

Читайте також на порталі "Коментарі" матеріал про те, чому Кремль намагається уникнути переговорів щодо ситуації на Донбасі. Москва апелює до української сторони, що нібито саме Київ не виконує взятих на себе зобов'язань, а насправді Путін просто боїться, що після чергової зустрічі Росія знову опиниться в ізоляції, адже російські війська з окупованої української території так ніхто і не забрав, обстріл триває. . Відтягуючи переговори до останнього до Кремлі сподіваються уникнути відповідальності, зробивши винних у зриві домовленостей не лише Україну, а й Францію з Німеччиною. Експерти вважають, що 2021 року на переговори точно розраховувати не варто. І попадання у відкритий доступ дипломатичного листування міністрів закордонних справ РФ, Німеччини та Франції – яскраве тому підтвердження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини