Головна Новини Світ Росія Путін звинуватив Україну в стягуванні військ на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін звинуватив Україну в стягуванні військ на Донбас

За словами президента РФ, Росія проводить планові військові навчання на власній території

14 червня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Російський лідер Володимир Путін звинуватив Україну в стягуванні військ в зону бойових дій на Донбасі. Про це президент РФ заявив під час інтерв'ю для американського телеканалу NBS, повідомляє "Українська правда".

Путін звинуватив Україну в стягуванні військ на Донбас

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Послухайте, по-перше, сама Україна постійно підтягала, по-моєму, і зараз продовжує ще — і особовий склад, і військову техніку в район конфлікту на південному сході України, до Донбасу", — сказав глава Кремля.

Президент Росії в черговий раз зазначив, що РФ нібито не причетна до стягання військ спеціально до державних кордонів нашої країни, а проводить планові військові вчені на власній території.

Нагадаємо, що російська агресія залишається однією з центральних тем не тільки українського, а й світового порядку денного. Багато західних партнерів України з побоюванням стежать за ситуацією з концентрацією армійських підрозділів РФ у східних кордонів нашої країни. За інформацією генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, Кремль все ще не відвів війська. Столтенберг запевняє, що Росія продовжує свою агресивну політику по відношенню до України. Про це свідчить наявність військової техніки та особового складу в західних регіонах РФ в небезпечній близькості до окупованого Донбасу.

Раніше повідомлялося, що в цю середу, 16 червня, в Женеві відбудеться американо-російський саміт. Президент США Джо Байден і його російський колега Володимир Путін обговорять ряд важливих тем. Не оминуть стороною і Україну. Яка ймовірність того, що вдасться наблизитися до врегулювання конфлікту на сході нашої країни, який триває з 2014 року? Як оцінювати в цьому ракурсі недавнє інтерв'ю Владислава Суркова, колишнього помічника президента РФ, який курував угруповання "Л-ДНР", де він відверто говорить, що Мінські угоди вигідні РФ? Про це виданню "Коментарі" розповіли експерти.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини