Головна Новини Світ Росія Путіна на Красній площі "захищав" бронежилет у несподіваному місці: кого боїться очільник Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіна на Красній площі "захищав" бронежилет у несподіваному місці: кого боїться очільник Кремля

Путіна намагаються всіляко убезпечити від атак українських розвідників

19 березня 2024, 21:55 comments1183
Поділіться публікацією:

Господаря Кремля під час його  присутності на концерті в  російській столиці, що відбувся до  річниці анексії Криму, захищав спеціальний бронежилет, інформують російські пропагандисти.

Путіна на Красній площі "захищав" бронежилет у несподіваному місці: кого боїться очільник Кремля

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як вони стверджують, така екіпіровка мала на меті ніби захищати тіло російського президента  від можливих провокацій. Сама розробка, за твердженням російських видань, називається такою, що "не має аналогів у світі".

При цьому, бронежилет було розроблено, щоб  він прикривав не тільки груди, але й ділянку пах, а ще  сідниці. Як стверджують  кремлівські  пропагандисти, такий вид захисту ніби майже не помітний під одягом.

Сама  присутність  Путіна  та його виступ на Красній площі ввечері 18 березня відбувся  в умовах підвищеної небезпеки, проте провокації в цей  день служба охорони російського диктатора не зафіксувала.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як виглядає будівництво секретного підземного об'єкта під Москвою для евакуації Путіна та свиту. В Росії  розпочались  будівельні роботи   на добудові  секретного підземного об'єкта, який використовуватимуть, щоб  евакуювати  кремлівську верхівку,  при можливості  ядерного удару  по  російській столиці. 

Як  інформує  Telegram-канал ВЧК-ОГПУ, посилаючись  на джерело, глобальні будівельні роботи  розгорнулись  в районі  московського аеропорту "Внуково", який ще за часів Союзу підготували на випадок можливої ядерної війни. Стверджується, що  зараз "вирішуються проблеми підземного переходу від точки виходу до спецстоянки літаків, і вирішено в найкоротший термін усе-таки зробити так, щоб із Кремля з вітерцем можна було підземно "долетіти" до літака".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини