Головна Новини Світ Росія Чи шкодує Путін через початок війни в Україні: відповідь президента Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи шкодує Путін через початок війни в Україні: відповідь президента Росії

Володимир Путін у пропагандистському виступі на російському телебаченні розповів, чому почав війну в Україні.

15 лютого 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що шкодує, що не почав повномасштабне вторгнення в Україну раніше. Президент РФ озвучив наративи російської пропаганди та звинуватив Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Чи шкодує Путін через початок війни в Україні: відповідь президента Росії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В ефірі пропагандистського шоу на телеканалі "Россия 1" президента Росії Володимира Путіна запитали, чи шкодує він через війну в Україні.

"Єдине, про що ми можемо шкодувати, — про те, що не розпочали наших активних дій раніше", — цинічно відповів Путін.

Російський диктатор у своїй пропагандистській відповіді звинуватив українську владу, яка за словами Путіна виявилась "не порядними людьми", бо відмовилась від виконання мінських угод.

Нагадаємо, що Володимир Путін не вперше цинічно висловлюється щодо війни в Україні. Російський президент у 2006 році заявляв, що "Крим – це частина української держави, і ми не можемо втручатися у внутрішні справи іншої країни". Ще через два роки Путін зазначив, що "Крим не є спірною територією... Росія давно визнала межі нинішньої України".

Попри це у 2014 році Росія анексувала український півострів, а ще через 8 років почала повномасштабне вторгнення в Україну. Світова спільнота засуджує російську агресію та вторгнення в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що світові лідери відреагували на інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону. Під час розмови з американським журналістом Путін намагався пояснити причини війни в Україні півгодинною промовою про історію починаючи з часів Київської Русі. Міністр оборони Естонії Ханно Певкур зазначив, що не можна довіряти Путіну, адже практика багатьох років показує, що президент Росії говорить одне, а робить інше. Колишній прем'єр Британії Борис Джонсон зауважив, що Путіна не запитали про вбивство цивільних в Україні російськими силами. Експрезидент Монголії опублікував карту Монгольської імперії, натякаючи, що слова Путіна про "історичні претензії" Росії на територію України є безпідставними.

Також "Коментарі" писали, що Китай став на бік Росії у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини