Головна Новини Світ Росія Путіну брешуть про ситуацію в Курській області: до чого це може привести
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну брешуть про ситуацію в Курській області: до чого це може привести

Кремлівський диктатор не знає, що насправді відбувається у Курській області

16 серпня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

У Курській області відбувається на перший погляд дивна ситуація, каже військовий, політолог Віктор Андрусів. За його словами, військові розширюють зону контролю в Курській області, а диктатор Володимир Путін принципово не перекидає сили з фронту на порятунок "ісконних земель". При чому відправляють "що попало", яке несе колосальні втрати, додав експерт.

Путіну брешуть про ситуацію в Курській області: до чого це може привести

Володимир Путін

"Відповідь на це дуже проста — Путіну брешуть. Я не раз писав, що російська корупція наш найкращий союзник. Зараз це прямо кейс на долоні — брехня на всіх рівнях. Це хороші новини", — говорить Андрусів.

Окрім того, він підбив проміжні підсумки операції ЗСУ у Курській області. На його думку, командування ЗСУ проявило стратегічний геній здійснивши удар в абсолютно неочікуваному місці і заставши ворога зненацька.

“Великі стратегічні резерви” орків виявились іпсо і міфом. 10 день вони не можуть стягнути сили для організації фронту і стримування нашого прориву", — відзначив експерт.

При цьому, за його словами, російське командування досі намагається зрозуміти, де перебувають наші війська.

"Це ж наскільки все погано з розвідкою", — додав експерт.

За його словами, Курська операція стала потужним інформаційним ударом по режиму Путіна. При цьому він додав, що істерика російських блогерів і суспільні настрої створюють негативний фон для мобілізації і підтримки продовження "СВО".

При цьому, як каже Андрусів, велика кількість полонених — це чудові новини для наших хлопців. На жаль, до цього співвідношення було від 1 до 5 не в нашу користь.

Окрім того, політолог відзначає, що Курської операцією знищено сценарій заморозки по лінії фронту. Проведена операція прибрала з порядку денного пропозиції Путіна і Китаю про старт переговорів після заморозки по лінії фронту.

Втім, як каже експерт, є і певні ризики – Путін буде змушений проводити мобілізацію або знімати з фронту бригади для вибивання нас з Курської області. Зараз для нього це стратегічне питання. Нова мобілізація ускладнює ситуацію для Україні, але й для Путіна також. Окрім того, Андрусів каже, що є ризик обвалу фронту в іншому місці через надмірну концентрацію сил в Курській області.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, чи скоро буде проведений обмін полоненими у форматі "всіх на всіх".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини