Головна Новини Світ Росія Путіну стало набагато гірше: з'явилася нова інформація про його здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну стало набагато гірше: з'явилася нова інформація про його здоров'я

Путін іноді поводиться неадекватно, зазначили журналісти

16 серпня 2023, 22:30 comments3673
Поділіться публікацією:

Останніми днями самопочуття  очільника Кремля  Володимира Путіна  відчутно погіршилось  на фоні  тривалого   захворювання.

Путіну стало набагато гірше: з'явилася нова інформація про його здоров'я

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як інформує  Telegram-канал "Генерал СВР",  в кремлівського диктатора  "спостерігаються серйозні порушення психічного стану". В повідомленні, розміщеному  на "Генералі СВР"  наголошують, що російський президент  страждає від депресії, інколи  поводить себе неадекватно, і про це знають чимало чиновників   з президентського оточення.

"Давати такій людині можливість ухвалювати доленосні, тим паче злочинні рішення, — це ідіотизм. Путін має бути відсторонений якомога швидше", — стверджують в інформації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що найкращі західні лікарі стежать за здоров'ям ПутінаНайкращі західні лікарі стежать за здоров'ям російського президента Володимира Путіна. Саме тому він досі живий, а війна триває й нині.Про це повідомив заступник начальника ГУР Вадим Скибіцький.

Журналіст під час інтерв'ю запитав, чи можуть в українській розвідці підтвердити чутки, що Путін зовсім скоро помре. Та розповів історію, як ще у нульові роки генерал армії України, екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж розповів ЗМІ, що Володимир Путін серйозно хворий.

 Також "Коментарі" писали про те, що Буданов зробив нову заяву про стан здоров'я ПутінаПрезидент Росії Володимир Путін має "проблеми з надмірним вживанням наркотичних засобів". Таку заяву під час інтерв'ю блогеру Сергію Іванову зробив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.Головний розвідники країни висловив сподівання, що російському диктатору недовго лишилося жити.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини