Головна Новини Світ Росія Путіну вже байдуже, хто переможе на виборах президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну вже байдуже, хто переможе на виборах президента США

Російський диктатор заявив, що політика США не зміниться після президентських виборів

5 червня 2024, 22:47
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ байдуже – переможе на виборах президента США Дональд Трамп чи Джо Байден.

Путіну вже байдуже, хто переможе на виборах президента США

Путін висловився про вибори у США. Фото з відкритих джерел

Путін вважає, що після виборів політика США щодо Росії не зміниться. При цьому російський диктатор заявив, що якщо нова адміністрація США буде керуватися американськими національними інтересами, то відносини між Москвою і Вашингтоном нібито можуть покращитися.

Водночас Путін заявив, що США допомагають Києву нібито для того, щоб зберегти свій геополітичний вплив, а не тому що переймаються долею України.

Також російський диктатор відповів, чи погрожувала РФ німецькому канцлеру Олафу Шольцу через постачання зброї Україні. Він сказав, що Москва нібито не погрожує лідерам країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що однією з його стратегічних задач є трансформацію українського війська у високотехнологічну армію, в якій бійці будуть максимально забезпечені технологіями, що допоможе мати не лише перевагу над ворогом, але й головне — зберегти життя наших воїнів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент України Володимир Зеленський двічі за останній тиждень розкритикував президента США Джо Байдена та натомість повідомив, що просив колишнього прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона поспілкуватися з Дональдом Трампом перед голосуванням Конгресу за виділення допомоги ЗСУ. Відповідні заяви Володимира Зеленського можуть свідчити про те, що Київ очікує перемоги Трампа на майбутніх президентських виборах у США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини